23948sdkhjf

Ajour med alverdens bilnyheder

Nyt fra udlandet om trends og udviklingen inden for biler.
VOLKSWAGEN HAR, selvfølgelig, en ny Golf på vej, og vi er nu nået til Golf Mk VIII. Rygter i den tyske bilbranche vil vide, at den nye bliver både lavere og bredere; altså arbejder Volkswagen med den samme, helt overordnede tankegang om design som hos Audi. Golf VIII skulle være klar til lancering i 2017.

MITSUBISHI HAR HALVANDEN nyhed blandt de grovere modeller på vej: Hel nyhed er L200 pickup, der kommer til juli. Halv nyhed er Outlander, der til august vises med et stort facelift.

KIA VIL GERNE MED på det danske elbil-kort. Derfor arbejder Kia Import Danmark stadig på at få elbilen Soul EV til Danmark. Hvornår det lykkes, kan importøren ikke oplyse efter "ekstrem succes i Norge", som det udtrykkes.

BMW STARTER NYHEDSÅRET 2014 i februar. Så forhandlerne af det tyske mærke holder tidligt forår, idet den åbne udgave af BMW 2 holder klar.

MASERATI HAR DEN NYE udgave af GranTurismo på vej – det kan ikke overraske mange. Men måske havde kun de færreste set, at næste GranTurismo bliver mindre end den eksisterende, og at den udelukkende vil dukke op som coupé – og altså ikke som cabriolet. Begge dele oplyses af mærkets chef for Maserati Nordeuropa, Peter Denton.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11