23948sdkhjf

Testere fra Viborg til resten af verden

Tolerance har længere leveret data til testudstyr i Skandinavien. Men nu skal hele verden kende til viborgenserne under navnet Hella Gutmann Solutions.
Efter otte år med Hella som ejer skinner det tyske bånd nu for alvor igennem hos Tolerance. Fra første november er det slut med det navn, der har fulgt virksomheden siden Erik Carlsen grundlagde den i 1956. Fremtiden byder på udfordringen udenfor Skandinavien, og der giver det nye navn Hella Gutmann Solutions mere pondus, lyder det fra Tolerances to direktører.

- Før stod vi for kompetencer inden for reparationsdata, vejledninger og dataløsninger i Skandinavien. Nu får vi rollen for hele Hella Gutmann-gruppen. Dermed har vi også brug for et navn, der er kendt alle vegne og åbner nogle døre, forklarer administrativ direktør Lars Thomsen.

Firmaets dataekspertise er indtil videre velkendt i de skandinaviske lande, men direktørerne fortæller, at de Tolerance-navnet ude i den store verden har skullet starte fra scratch hver gang. Med Hella Gutmann Solutions afspejler de nu, at der er et stort, velrenommeret selskab i ryggen. Også internt giver det fordele.

- Det er ikke tyskerne, der har presset på, at vi skulle skifte navnet. Det har været et ønske fra vores side. Det viser, at vi vil være et fuldgyldigt medlem af familien, siger teknisk direktør Michael Pedersen.

- Vores kunder kommer ikke til at mærke nogen ændringer. De bliver mødt af de samme folk og den samme kvalitet, bare under et nyt navn. Vi ved, at det er 60 års historie, der skiftes ud. Og vi har da også været opmærksomme på, at der følger noget kultur med navnet. Vi ser dog flere fordele ved at synliggøre, at vi er en del af en større koncern, uddyber Lars Thomsen.

Forbliver midtjysk

Trods det mere internationale navn forbliver den nu 58-mand store organisation i Viborg. Her vil der i de kommende år ske en stigning i antallet af ansatte, ligesom de sidste fire år, hvor tyve nye medarbejdere er kommet til. I fremtiden kan de to direktører dog ikke udelukke, at der vil blive behov for at etablere sig et sted med udenlandsk postnummer.

- Det kan godt ske, at vi vil producere metervaren et andet sted. Men specielle illustrationer og guider er ikke en metervare. I Danmark har vi store kompetencer, når det handler om at producere og udvikle unikke ting, og det vil fortsat være der, vi skiller os ud, siger Lars Thomsen.

Der er overordnet set sket rigtig meget i det snart forhenværende Tolerance A/S de senere år, og derfor er de to herrer med ansvaret også opmærksomme på at fastholde niveauet på deres produkter.

- Det er gået rigtig stærkt hos os, og i de kommende år har vi et ønske om at vokse lidt langsommere, så vi hele tiden kan sikre kvaliteten på vores medarbejderes indlæring og derigennem kvaliteten på vores produkter, forklarer Michael Pedersen.

Årlig vækst

Med det nye navn følger også en forøgelse af det, som Tolerance beskæftiger sig med. Det vil de allerede give smagsprøver på til den forstående FTZ-messe.

- Vi kommer til at gå fra at være dataspecialist til distributør af specialværkstedsudstyr. Det bliver indenfor kategorierne avanceret fejlfindingsudstyr og alt, man kan koble noget data til og som har indbygget logik, forklarer Lars Thomsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093