23948sdkhjf

Elbiler på Jyllandsringen

Duften af højoktanbenzin og larmen fra potente racermotorer kommer til at mangle på Jyllandsringen, når EnergiMidt og Clever på lørdag den 21. juni byder på gratis adgang for hele familien til en dag, hvor elbilerne er i fokus.
På lørdag den 21. juni har elbiloperatøren Clever og energiselskabet EnergiMidt inviteret midtjyderne til at prøvekøre de nyeste elbiler, blive klogere på opladning og opleve grøn køreglæde på Jyllandsringen ved Silkeborg.

- Se og prøvekør de nye elbiler fra Tesla, BMW, Volkswagen, Nissan og Renault – og mærk suset og køreglæden ved at køre på strøm, lyder opfordringen fra Betina Efterstigaard Bjerrum.

EnergiMidt er et af de fem energiselskaber, der ejer Clever, og det fælles arrangement markerer samarbejdet mellem energibranchen og elbiloperatøren om at udbrede elbiler i Danmark.

På Jyllandsringen får alle interesserede mulighed for at se, røre og ikke mindst prøve de nye elbiler. Det hele foregår lørdag den 21. juni kl. 12-16. Der er gratis adgang for alle – og der er mulighed for at booke en prøvetur på dagen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094