23948sdkhjf

Nyt Eurogarant skadesværksted i Horsens

Horsens AutoSkadeCenter har efter en grundig forberedelse og nødvendige investeringer opnået retten til at kalde sig Eurogarant skadesværksted.
Den grundige FDM kvalitetskontrol af de dertil uddannede inspektører og Eurogarant/TI værkstøjskontrol sikrer nu, at bilerne bliver korrekt oprettet, oplyser en pressemeddelelse fra SKAD.

- Eurogarant standarden har været en stor målsætning for os. Vi ønsker at være blandt dem, der kan deres kram og også kan stå inde for, at bilisten får en bil tilbage, hvori vedkommende kan føle sig lige så sikker i, som før skaden er sket, udtaler virksomhedsejer Elisabeth Christensen.

- Også udviklingen i vores virksomhed ligger os på sinde, herunder specielt ledelse og effektivisering, hvor Eurogarant Danmark har bistået os i hele forløbet. Som SKAD medlem har vi desuden adgang til en del ressourcer, vi kan drage nytte af på kort og lang sigt, tilføjer hun.

Horsens AutoSkadeCenter, som drives i forening med søstervirksomheden Horsens Autolakering på samme adresse, Vågøvej 8, blev etableret i 2013 med baggrund i en overtagelse af Horsens Autoopretning. Thomas Buk, den tidligere ejer af Horsens Autoopretning, er i dag ansat som leder af karrosseriværkstedet i virksomheden.

- Vi ønsker at kunne tilbyde en komplet løsning til vores kunder, både private, andre værksteder og forsikringsselskaberne, bemærker Elisabeth Christensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125