23948sdkhjf

Ree satser på biludlejning

Karsten Ree Holding har overtaget Europcar/Østergaard Biler A/S.
Europcar/Østergaard Biler A/S har netop sat punktum for regnskabsåret 2013 og kan med tilfredshed se tilbage på endnu et positivt år med et historisk godt resultat (55 millioner kroner før skat for året 2013 mod 43 millioner i 2012). Finanskrisen har for en tid lagt en dæmper på danske virksomheders investeringer, og privatforbruget har ligeledes været ramt. Det til trods har Europcar/Østergaard biler formået at øge deres omsætning i stort set alle virksomhedens kundesegmenter.

Adm. direktør for Europcar/Østergaard Biler, Poul H. Tvede, udtaler:

- Vi er meget tilfredse med udviklingen i vores virksomhed. Året 2013 har vist tegn på, at Danmark er ved at vriste sig fri af krisen. Vi oplever en fornuftig kundetilgang og har i højsæsonen i 2014 en større flåde af biler og vare-lastvogne end nogensinde før i virksomhedens 60-årige historie.

- En stor del af vores kundetilgang kan også tilskrives vores massive tilstedeværelse i hele landet. Vores erfarne medarbejdere sætter barren højt, og vores høje serviceniveau, lokale tilstedeværelse samt attraktive priser er bestemt meget vigtige grunde til, at eksisterende kunder vender tilbage, og nye kunder vælger os, frem for konkurrenterne, vurderer Tvede.

Solid dansk ejer

Karsten Ree Holding ApS overtog 1. november 2013, blandt flere interesserede, 100 procent af aktiekapitalen i Europcar/Østergaard Biler.

- Karsten Ree Holding ApS er den helt rigtige fremtidige ejer af Europcar/Østergaard Biler. Selskabet har de sidste år præsteret gode resultater, men vi har også vidst, at der skulle findes en løsning på det fremtidige ejerskab. Med Karsten Ree Holding som ejer er disse overvejelser nu slut og selskabet har fået en god og solid dansk virksomhed som 100 procents ejer. Et ejerskab, som vil beholde og udvikle Europcar/Østergaard Biler i fremtiden. Vi har allerede haft adskillige bestyrelsesmøder og været rundt for at præsentere vores nye ejer for vores mange afdelinger. Vi ser således frem til at fortsætte vores gode samarbejde og finder os godt til rette i Ree koncernen, siger Poul H. Tvede.

Direktør Karsten Ree fra Karsten Ree Holding ApS udtaler i forbindelse med købet:

- Vi er meget glade for at det lykkedes os at lukke en aftale med Europcar/Østergaard Biler A/S. Det er en fantastisk videnstung og veldrevet forretning, der skaber større diversitet i min koncern og sikrer gode danske arbejdspladser i hele landet – også i yderområderne.

Opkøbet af Europcar/Østergaard Biler er første skridt i forbindelse med et generationsskifte i Ree koncernen, hvor også Christian Ree er tiltrådt bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079