23948sdkhjf

Vi savner Lexus! Eller gør vi?

I den internationale bilverden møder vi Lexus igen og igen – spændende hybrid-versioner, hurtige sports-udgaver. Toyota Danmark er åbne overfor en genkomst og servicerer stadig gerne egen-importerede biler.
Efter en lang årrække i Danmark, med for eksempel den meget luksuriøse LS og den hurtigtroterende IS, samt superbilen LFA (den med V10-motor), blev det danske salg af Lexus sat på standby sidste år.

I den internationale bilverden markerer Toyotas luksusmærke sig stærkere og stærkere, ikke mindst med hybrid-teknik. Ydermere blæser der også i Danmark mildere økonomiske vinde – så er Lexus måske alligevel på vej tilbage til Danmark. Vi spørger Anders Tystrup, pressechef for Toyota Danmark og dermed også for Lexus, hvis mærket ellers var her:

- Lexus er lig med hybrid. 95 procent af de solgte Lexus i Europa er med hybriddrivlinje. Vilkårene for luksushybridbiler er uændret i Danmark siden i fjor, så der er desværre ikke konkrete planer om at gen-introducere Lexus i Danmark. Men sker der en ændring, som gør det mere attraktivt rent økonomisk at købe en luksushybridbil i Danmark, vil vi forholdsvist hurtigt kunne åbne op for salget igen, siger Anders Tystrup.

- Hvis en kunde nu VIL have en ny Lexus, hvad gør han eller hun så?

- Hvis man ønsker sig en fabriksny Lexus, skal man ikke længere end til Malmø i øst eller Hamborg i syd for at finde en Lexus-forhandler. Her kan man købe Lexus og efterfølgende importere den til Danmark. Vi tilbyder fortsat servicering på autoriseret Lexus-værksted i Danmark, så man skal altså ikke til udlandet for at få serviceret sin Lexus, forklarer Anders Tystrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078