23948sdkhjf

Gode ønsker for et nyt år

DET ER IKKE MEDIERNES typiske slankeråd efter jul, der dominerer dette første fagblad i det nye år 2014, hvor en række brancheforeninger og -aktører fremkommer med nytårsudtalelser. Årsskiftet er tid for refleksion, hvor der gøres status over året der gik, og over hvordan vi gearer os til et sikkert spændende nyt år med lige så mange udfordringer som det forgangne.

BLANDT DE MANGE VURDERINGER mener blandt andre autobranchens handels og industriforening, at reparationsmarkedet er vigende, trods økonomisk opsving og et bilsalg, der igen slår alle rekorder. Karrosseribranchens organisation vurderer, at gode, skadede biler fortsat vil forlade Danmark, hvor værkstederne kæmper med at tiltrække de rette unge. De frie værksteders forening appellerer til, at reformen af erhvervsuddannelserne skal sætte de gode, stolte håndværk i højsædet igen. Den nye fusionsforening for bilforhandlere og autolakerere håber, som flere andre, på ændrede bilafgifter i et marked præget af lav indtjening, mens pendanten på Rådhuspladsen taler om fokus på øget omsætning og indtjening med færre ressourcer – vel egentlig et slankeråd om færre tomme kalorier.

JO, EMNERNE ER MANGEARTEDE og velmente som gode ønsker for et nyt år, hvor øget samarbejde er et gennemgående tema. Vi håber og tror, som flere af indlægsholderne, at 2014 bliver året, hvor der for alvor kommer sorte tal på bundlinjen i store dele af autobranchen. Dansk økonomi har fået lidt mere gang i hjulene med mere positive nøgletal, og privatforbruget har fået et nøk opad. Landets værksteder kan desuden her fra nytår glæde sig over den midlertidige forhøjelse af totalskadegrænsen, der var en flot politisk sejr for branchen i det forgangne år. Lad os se flere resultater som dette i 2014.

GODT NYTÅR TIL ALLE!
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078