23948sdkhjf

Et fyrtårn fylder 60

Lasse Jæger Jensen har været en stor drivkraft for autolakerernes vilkår gennem mange år.
Torsdag den 17. april fylder en markant skikkelse i autobranchen rundt. Lasse Jæger Jensen, der driver sin KS 2000 certificerede virksomhed Lakspecialisten A/S med fire lakererier omkring Aarhus i Højbjerg, Risskov, Hasle og Tirstrup, bliver skærtorsdag 60 år. Han kan se tilbage på en flot karriere i organisationsverdenen.

Lasse Jæger Jensen har igennem årene været en væsentlig drivkraft for at sikre de danske autolakerere de bedste betingelser. Han har bestridt en lang række tillidsposter i den tidligere malerorganisation FAI, hvor han har ydet en stor indsats. I en årrække var han medlem af bestyrelsen i Midtjysk afdeling, hvor han i 2006 blev valgt som formand og dermed blev medlem af FAI’s hovedbestyrelse. I 2010 efterfulgte Lasse Jæger Jensen den afgående landsformand Poul Erik Christensen i FAI.

Lakopgørelsen, og forholdet til forsikringsselskaberne, har hele tiden været Lasse Jæger Jensens hjertens- og smertensbarn, og gennem sin fagligt velfunderede, saglige og rolige facon har han været med til at sikre, at der hele tiden har været fokus på lakopgørelsen.

Lasse Jæger Jensen har siden 2010 været FAI’s, nu AutoBranchen Danmarks, repræsentant i Håndværksrådets bestyrelse.

Umiddelbart efter sin tiltrædelse som landsformand i FAI tog Lasse Jæger Jensen initiativ til, og var en væsentlig drivkraft i, fusionen mellem FAI og D.A.F. til AutoBranchen Danmark, hvor han nu fungerer som næstformand. Han er samtidig formand for den nyetablerede fælles arbejdsgiverforening for det tidligere FAI og D.A.F., AutoBranchens ArbejdsgiverForening.

I en udtalelse takker FAI, og nu AutoBranchen Danmark, Lasse Jæger Jensen for en eminent indsats og ønsker hjertelig tillykke med fødselsdagen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079