23948sdkhjf

God start for AutoOffer

AutoOffer, som i marts annoncerede at der var skaffet investering til færdiggørelsen og lanceringen af den nye online handelsplatform til køb af nye biler, er kommet rigtig godt fra start.
Over 150 forhandlere har allerede tilmeldt sig www.AutoOffer.dk, og der kommer dagligt flere forhandlere til. AutoOffer formidler salg af nye biler mellem bilkøbere, der skal købe ny bil, og de autoriserede nybilsforhandlere. Løsninger inkluderer blandt andet, at man kan oprette et ønske på et finansieringstilbud og sætte sin brugte bil med i ønsket, så man bliver budt en samlet byttepris. AutoOffer ser da ved første øjekast også ud som et system, der gør en ellers kompliceret proces let og luftig for køberne.

- Allerede her en uge efter lanceringen er der blevet afsendt mere end 100 ønsker på nye biler fra vores handelsplatform. Det tyder på, at bilkøberne har haft brug for den hjælp, vi tilbyder på autooffer.dk, og derfor overgår den første uge også vores forventninger. Vi er selvfølgelig meget tilfredse med denne start, vi har oplevet, siger Søren Malmskov, Stifter og adm. direktør hos AutoOffer.

Mange forespørgsler

Forbrugerne har også vist stor interesse for AutoOffers nye handelsplatform. En uge efter lanceringen er der allerede nu afsendt mere end 100 tilbudsforespørgsler fra forbrugere rundt omkring i Danmark.

- Vi er en nybagt familie på tre, som stod med et ønske om at købe en ny VW Golf, men ikke helt vidste om det var et godt tilbud, vi havde fået lokalt. Da vi hørte om AutoOffer, oprettede vi et ønske, og der kom tilbud fra tre forskellige steder i Danmark. Vi har besluttet os for at benytte os af et af tilbuddene, selvom forhandleren ligger over 200 kilometer væk, siger Frederik Berthelsen, kunde ved AutoOffer.

Handelsplatformen muliggør, at forhandlerne nu kan sælge biler til kunder i hele Danmark og afgive tilbud på biler, også selvom deres fysiske forretning holder lukket.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11