23948sdkhjf

Indvielse med store roser

Meiniche i Holstebro er blevet en del af Bayern AutoGroup, og det blev fejret med en festlig reception den 26. september.
Det, som oprindeligt startede under lidt mere ydmyge forhold for tredive år siden, er nu blevet til et stort bilhus med tre mærker. Allan Meiniche var manden, som i sin tid stod bag. Han blev hurtigt respekteret i branchen, og det udmøntede sig i, at han i mange år var formand for D.A.F., det nuværende Autobranchen Danmark. Hans arbejde blev bemærket, og i 2003 blev han Ridder af Dannebrogsordenen.

I dag har han trukket sig tilbage, og overladt tøjlerne til sønnen Jesper Meiniche. Det var da også ham, som bød velkommen til de mange, der var mødt op for at sige tillykke med de nye lokaler og det, at man nu er blevet en del af Bayern AutoGroup under navnet Bayern AutoGroup Holstebro.

Perlebryllup eller tinbryllup

Receptionen handlede også om mere, for flere af talerne hæftede sig ved, at det henholdsvis var tredive år og dermed perlebryllup siden starten, og at det samtidig var ti år siden - og dermed også var tre gange tinbryllup - man havde fået forhandlingen af de tre bilmærker BMW, Seat og Kia.

Tilfredshed overalt

Der var taler fra repræsentanter fra Kia, Seat og BMW, og hver af talerne hæftede sig specielt ved tilfredshed og gode relationer. Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for Seat Danmark, hæftede sig ved, at Meiniche ligger som nummer et på Seats kundetilfredshedsbarometer. Marketingsdirektør Rasmus Aagaard fra Kia bemærkede, at starten med mærket havde været lidt langsom, men at man nu havde taget revanche, og nu hørte til i den absolut bedste ende både salgsmæssigt og på kundetilfredshedssiden.

Ingen tilfældighed

Landechef for BMW, Steen Bluhm, hæftede sig ved, hvorfor firmaet Meiniche var blevet en del af Bayern AutoGroup. Her handlede det om høje kvalitetsnormer, personlige relationer, god kundebetjening og ikke mindst af de gode erfaringer man har med firmaet Meiniche A/S.

- Filosofien her i huset falder sammen med alt det, BMW ønsker at stå for. Det handler om kærneværdier som strategi, vækst, nye teknologier og om at være med til at præge fremtiden og alt det og mere, har været medvirkende årsag til, at vi er glade for at byde Meiniche velkommen i Bayern AutoGroup, sagde Steen Bluhm.

Relationer

Jesper Meiniche ser frem til at være blevet en del at Bayern AutoGroup, og selv mener han, at det blandt andet har handlet om de gode relationer man har haft til Nic. Christiansen Gruppen.

- Der var oprindeligt mulighed for flere samarbejdspartnere, og derfor er vi da meget glade for, at vi nu er blevet en del af Bayern AutoGroup, og det giver os en langt større fleksibilitet end før. Vi er samtidig et hus, der sælger nye biler. Til de brugte har vi derfor skabt Meiniche Brugt, som udelukkende tager sig af den del, fortæller Jesper Meiniche.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08