23948sdkhjf

Fire ringe i udbrud

Ny salgsrekord hos Audi efter årets første 11 måneder.
På verdensplan oversteg salget allerede i november 2014 det samlede salg for hele 2013, da Audi fortsatte med tocifrede væksttal også i november på 10,8 procent og satte ny rekord for salget på en enkelt måned med 146.250 leverede biler. Succesen gælder i alle verdensdele, men efterspørgslen efter de fire ringe er i særlig høj grad steget i Asien og Stillehavsregionen med 17,7 procent.

- Vores resultater i november viser, at vi holder dampen oppe, mens vi løber mod årets udgang. Vores store eksportmarkeder i særdeleshed driver væksten i de fire ringe på dette tidspunkt, siger Luca de Meo, Member of the Board of Management for Sales hos AudiI AG.

I Kina er der foreløbig og for første gang solgt over en halv million Audi biler på et år med en vækst i november på 18,5 procent, mens der i USA for første gang er solgt over 150.000 biler, og Audi derudover i november har slået salgsrekord for 47. måned i træk med en vækst på 22 procent. På hjemmemarkedet i Tyskland er der solgt over 240.000 biler i år, hvilket også er en stigning men i en mere beskeden størrelse.

Dansk rekord slået

Også i Danmark har Audi allerede slået salgsrekorden fra 2013 på 6044 danske indregistreringer, hvilket skete først i december. Det er foreløbig en stigning på 12,3 procent for året, og slutspurten er nu sat ind i årets sidste måned, oplyser Audi Danmark, som er en del af Skandinavisk Motor Co. A/S, der udgør importdivisionen i Semler Gruppen. Audi har i dag otte forhandlere og 27 autoriserede servicepartnere fordelt over hele Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156