23948sdkhjf

Motorsporten hyldes i cirkusbygningen

For tredje gang afholdes Dansk Motorsport Award, hvor i alt 11 priser skal uddeles til motorsportens bedste aktører.
22. januar er det igen blevet tid til Dansk Motorsport Award, hvor udøvere på to og fire hjul bliver hyldet af Dansk Motor Union og Dansk Automobil Sports Union. Igen i år er Jimmy Bøjgaard vært på aftenens show, og i år får han selskab af Heidi Frederikke Sigdal, der til daglig er vært på TV2 Sporten.

I alt er 11 priser i spil, og her gemmer sig flere sjove historier. Blandt andet er der familieopgør i titlen som årets banekører, hvor farmand og søn Jan og Kevin Magnussen kæmper med Tom Kristensen og Nicki Thiim om den titel. Derudover er vinderen af dette års DTC-serie Dennis Lind nomineret til titlen som årets talent.

To i spidsen

Speedway-køreren Niels-Kristian Iversen og Motocross-køreren Kasper Lynggaard er dem, der er nomineret til flest priser, og begge har muligheden for at gå hjem med tre statuetter.

Det hele foregår onsdag den 22. januar i Cirkusbygningen, og det er muligt at afgive sin stemme på de nominerede i kategorierne, der handler om årets kører indenfor Rally, Speedway, Bane, Motocross, Karting, Road Racing, MC-sport, ligesom årets talent, event, profil og den alternative pris bliver kåret, når stemmer er talt op. Det er muligt at stemme på www.dmsa.vipinvito.com indtil dagen før showet løber af stablen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094