23948sdkhjf

Semler udvider igen

Dansk bilvirksomhed overtager Adole Invest i Estland.
Semler Gruppen A/S, som er Danmarks største bilvirksomhed med mere end 1700 medarbejdere og en omsætning på knap ti milliarder kroner, overtager pr. 1. december 2014 aktiemajoriteten i A/S Adole Invest, Estland.

A/S Adole invest koncernen beskæftiger 125 medarbejdere, omsætter for 425 millioner kroner og består af fire forskellige forretninger:

• AS Auto 100 (Import af Skoda & Porsche)

• A/S Auto 100 Tallin (Skoda & Porsche detail, Lotus og Lamborghini i Estland og Finland samt Bentley Service)

• OU Merrilmann (Biludlejning & Leasing)

• OÜ Sko Motors (Detail af Skoda i et helt nyt butikskoncept)

- Aftalen betyder et stærkere fodfæste for Semler Gruppen i Baltikum, og understreger Semler Gruppens ambitioner uden for Danmarks grænser, siger koncernchef i Semler Gruppen, Jens Bjerrisgaard, og tilføjer:

- Vi er glade og stolte over aftalen med Eestii Talleks, og vi ser frem til at udvikle og støtte selskabet for at blive en endnu stærkere spiller i Estland, og på sigt gerne i hele Baltikum.

Overtagelsen af aktiemajoriteten i A/S Adole Invest kommer samtidigt med etableringen af Lamborghini i Sverige i januar 2015. Et udtryk for Semler Gruppens ønske om også at stå stærkere i markedet for luksusbiler i Skandinavien.

- Aftalen i Estland er endnu et skridt mod øst. Baltikum er meget interessant for os. Både med vores eksisterende kompetencer, men også fordi de markeder åbner op for flere af vores services. Vi ser flere muligheder i både Sverige og Baltikum. Blandt andet er markedet for luksusbiler meget større i Sverige end i Danmark, og det vokser. Den rejse vil vi gerne med på, siger koncernchef Jens Bjerrisgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078