23948sdkhjf

Hjælp til Chevrolet forhandlerne

General Motors har besluttet at stoppe salget af Chevrolet i Europa, derfor er Chevrolet forhandlerne helt uventet bragt i en vanskelig situation, påpeger AutoBranchen Danmark.

- Som forhandlernes brancheorganisation gør vi i AutoBranchen Danmark naturligvis, hvad vi kan for at hjælpe de danske Chevrolet forhandlere. Vi har aftalt med Chevrolet forhandlerforeningens bestyrelse, at AutoBranchen Danmark blandt andet bistår med afklaring af kontrakt- og aftaleforhold. Desuden hjælper vi de forhandlere, som ønsker det, med at afdække deres muligheder for at komme videre, siger direktør Jens Brendstrup fra AutoBranchen Danmark og understreger samtidig, at dette tilbud gælder alle Chevrolet forhandlere i Danmark.

Midt i den vanskelige situation er formand for Chevrolet forhandlerforeningens bestyrelse Allan Christesen glad for AutoBranchen Danmarks tilbud om hjælp:

- Chevrolet forhandlerne står med en række uafklarede spørgsmål, som skal besvares, før de kan beslutte, hvad de kan/skal gøre i den nuværende situation. Derfor er vi også rigtig glade for, at AutoBranchen Danmarks specialister med kort varsel stiller op for os, udtaler Allan Christesen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078