23948sdkhjf

Bornholms største bil-indkøbscenter

Der var masser af rosende ord, da Bilhuset Mogens Elmer A/S i Rønne efter et års slid med en omfattende ombygning og udvidelse fredag den 4. januar kunne holde åbningsreception for det, bilhusets daglige leder Erling Munk kalder "Bornholms største indkøbscenter for bilister".

De rosende ord havde ikke kun adresse til de københavnske ejere, familien Elmer, adm. direktør Thomas Jantzen og Allan Beenfeldt. Også arkitekt Sean Claxton og de lokale håndværkere, som var mødt talstærkt op og kunne nyde resultatet af deres arbejde, fik pæne ord for deres indsats.

Og så var der ellers lagt op til et par hyggelige timer for de mange lokale og ferierende gæster.

En EU-forordning stiller skarpere krav til de autoriserede bilforhandlere i hele EU om indretning og udstillingsfaciliteter, når der forhandles flere konkurrerende bilmærker. Det er baggrunden for udvidelsen af bilhuset til nu 500 kvadratmeter på Åkirkebyvej i Rønne, hvor fire mærker nu er under samme tag.

Det var helt klart målet, da Mogens Elmer i oktober 2012 overtog det bornholmske bilhus, at det også fortsat skulle forhandle Ford, Kia, Mazda og Suzuki. Så det var nødvendigt at udvide. De danske importører af de fire bilmærker har medvirket konstruktivt, fortalte Erling Munk i sin velkomsttale.

Allerede på receptionsdagen og i dagene derefter var der stor interesse blandt kommende bilkøbere for at se de nyheder, der blev præsenteret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079