23948sdkhjf

Ingen vil have nøglerne

Anders Bjørnbach Nielsen ville gerne overdrage virksomheden Helsinge Autoelektro og Dieselservice. Men ingen har henvendt sig, og derfor lukker han nu ned.
- Der er ikke noget at gøre. Men vi prøvede da, siger Anders B. Nielsen, der forgæves har prøvet at finde en ny ejer til sit firma Helsinge Autoelektro & Dieselservice. Det fortalte han i Motor-magasinet nr. 30 i september, og han havde håbet på, at opmærksomheden ville skabe interesse, henvendelser og gerne, at der, som han selv beskrev det, "kommer en rap, ung mand med hår på brystet, der har lyst til at overtage".

- Men sådan er det ikke gået. Der er ikke nogen, der har henvendt sig, og så er der jo ikke så meget at gøre. Jeg bliver 78 år næste gang, og så synes jeg, at jeg ret til at holde op i stedet for at fortsætte, indtil en ny ejer eventuelt skulle dukke op, siger Anders B. Nielsen.

Ros for forsøget

Siden Motor-magasinets besøg har Anders B. Nielsens nabo, der havde et autoværksted til salg, fået solgt sine faciliteter, men det vil dog ikke fremover blive brugt som værksted. Da Anders B. Nielsen henvendte sig til Motor-magasinet i sommer var det i håbet om, at den lidt anderledes promovering ville virke.

- I stedet for bare at smide en klassisk salgsannonce i avisen, så synes jeg artiklen var en god måde at gøre opmærksom på problemet med ejerskiftet. Jeg er blevet rost af mange kolleger i branchen for måden at gøre det på, men det har desværre ikke kastet en eneste henvendelse af sig, siger Anders B. Nielsen.

Derfor vælger han nu at lukke værkstedet ned, der ligger på samme grund som hans private bolig. Her har han drevet firmaet siden 1971, men nu mister det lille industrikvarter i Skærød uden for Helsinge ekspertisen indenfor dieselpumper og generatorer. Han vil dog stadig blive boende på grunden sammen med sin kone Alice.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094