23948sdkhjf

Fiat genintroducerer Jeep i Danmark

To modeller - Wrangler og Grand Cherokee - hos to forhandlere i Nærum og Fredericia.
- Hos Fiat Group Automobiles Denmark er vi meget glade for nu at kunne meddele, at vi genintroducerer det ikoniske Jeep mærke på det danske marked, oplyser Svend Overgaard Laursen, adm. direktør hos Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Det vil konkret dreje sig om lanceringen af de to modeller Wrangler og Grand Cherokee, som vil være tilgængelige hos to forhandlere, henholdsvis Hersild & Heggov ved Djarlo Automobiler A/S i Nærum, nord for København, samt hos ATbiler A/S i Fredericia. I 2. kvartal 2014 følger den helt nye Jeep Cherokee.

- Jeep er et ikonisk bilmærke med en historik, der rækker mere end 60 år tilbage i tiden. Samtidig er Jeep-brandet uløseligt forbundet med en række værdier, som vi ved, at de danske forbrugere sætter stor pris på: Frihed, eventyr og amerikansk tradition. Det er derfor med stor stolthed, at vi nu genintroducerer Jeep på det danske marked gennem et autoriseret salgs- og servicenetværk. Vi ser frem til at kunne løfte sløret for flere detaljer og glæder os til kunne køre Jeep ind på det danske marked igen, siger Svend Overgaard Laursen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078