23948sdkhjf

Udlejningsfirma høster rejsepris

Udlejningsfirmaet Sixt rent a car er blevet hyldet som “The World’s Leading Business Car Rental Company" ved World Travel Awards (WTA).
Det tysk baserede biludlejningsfirma Sixt har vundet prisen som verdens førende udlejningsfirma, når det gælder firmabiler. Priserne ved World Travel Awards tildeles på baggrund af en afstemning blandt branchefolk og forbrugere ud fra en vurdering af blandt andet kundetilfredshed, service, produktudvikling og kvalitetsniveau. Sixt modtog de høje ratings grundet den altid gode kvalitet af serviceydelser som produkter.

Sixt Danmark er stolte over den internationale anerkendelse af brandet.

- World Travel Awards er Oscaruddelingen indenfor kategorien rejser og turisme. Vi glæder os over priserne, og at vi er med til at sætte den høje standard i branchen. Kunden er altid i centrum i samspil med absolut topkvalitet til lavpris. Kundens loyalitet er en gave, vi aldrig må tage for givet. Hos Sixt Danmark fortsætter vi også med at tilbyde vores kunder de bedste mobilitetsløsninger nu og i fremtiden, siger adm. direktør Philip Schack.

I de senere år har Sixt modtaget flere priser i forskellige kategorier ved World Travel Awards.

Sixt er verdens ældste biludlejningsselskab og blev grundlagt i Tyskland i 1912. I dag er Sixt Tysklands største biludlejningsselskab og har fortsat familien Sixt ved roret. Sixt har 4000 udlejningskontorer i mere end 100 lande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094