23948sdkhjf

Uro hos autogenbrugere

Utilfredshed med prisen på nyt IT medfører ekstraordinær generalforsamling i Autoophuggernes Datalager 19. november.
Bestyrelsen i Autoophuggernes Datalager – A.D. Data A/S – har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling onsdag den 19. november kl. 14 på Hotel Pejsegården i Brædstrup.

Ifølge et af medlemmerne af AD, Kai Koustrup, Odder autodele ApS, har en del i AD været utilfreds med den nuværende bestyrelse og nogle høje omkostninger til nyt it-system.

- Vores nuværende edb-system er fra 1986. Man har entreret med en virksomhed, som ikke har formået at skabe et nyt program. Vi har brugt fem millioner kroner, men vi ved endnu ikke, hvad vi får, siger Kai Koustrup, som oplyser, at 16 af de 38 tilsluttede virksomheder står bag kravet om en ekstraordinær generalforsamling.

- Vi ønsker at få mere overblik og åbenhed om fremtiden, tilføjer han.

Gunner Iversen, Aadum Autoophug A/S, som er direktør for AD og medlem af bestyrelsen, oplyser over for Motor-magasinet, at indkaldelsen til den ekstraordinære generalforsamling sker ifølge vedtægterne, men at han ikke har fået uddybet årsagen til ønsket om en indkaldelse. Han mener dog, at AD har kørt med en for lille bestyrelse til de mange opgaver.

Selv stiller han op til nyvalget af medlemmer til bestyrelsen, som er punkt 2 på dagsordenen den 19. november.

Derimod stiller Hanne Damborg Jensen, tidligere Slagelse Autoophug og DAG-formand, ikke op, ligesom John Erik Als, Vojens Autoophug ApS, heller ikke ønsker genvalg. Gunner Iversen oplyser, at Hanne Damborg Jensen i dag er formand for AD. Det fjerde medlem af bestyrelsen i dag er Henrik Henriksen, mens et femte medlem tidligere har trukket sig.

Gunner Iversen oplyser, at AD er helt tæt på målet med nyt it-program fra den omtalte leverandør, men at det kan en ny bestyrelse eventuel ændre på.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078