23948sdkhjf

Ny ejer af Egå Autohandel

Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S har indgået aftale med Egå Autohandel A/S om køb af bilforretningen per den 1. oktober. Med i handlen følger alle Egå Autohandels godt 60 medarbejdere samt forhandlingen af Kia, Ford og Mazda.
Pedersen & Nielsen Automobilforretning ønsker med købet af Egå Autohandel på Grenåvej i Risskov at udvide deres område med Aarhus og omegn. Med købet udvider Pedersen & Nielsen Automobilforretning med endnu et bilmærke, nemlig Mazda. Efter overtagelsen af Egå Autohandel er Pedersen & Nielsen Automobilforretning repræsenteret i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg Lufthavn, Aalborg Centrum, Hadsund, Grenå, Randers og nu Århus/Risskov. Pedersen & Nielsen Automobilforretning repræsenterer mærkerne Dacia, Ford, Fiat, Kia, Mazda, Renault, Volvo og Hertz, fordelt i de nu syv bilhuse.

To familieejede bilhuse

Inge og Knud Holst Andersen som har ejet og drevet Egå autohandel siden 1961 har besluttet af gå på pension. Bestyrelsen bad adm. direktør Morten Holst Nielsen om, at undersøge markedet for den rette køber.

- Vores valg faldt på Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S, der ligesom vi er en familieejet virksomhed med sammenfaldende traditioner. Vi har på mange måder identiske værdier omkring langvarige kundeforhold og relationer, hvor kunden altid sættes i centrum, udtaler Morten Holst Nielsen, som derfor heller ingen betænkning har ved at overdrage ansvaret til Jens Nielsen - 2. generation i spidsen for Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S.

- Jeg glæder mig til at fortsætte mit arbejde i Risskov med mine dygtige medarbejdere og loyale kunder, siger Morten Holst Nielsen, der nu er filialchef hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S i Risskov.

Baggrund for købet

Pedersen & Nielsen Automobilforretning har de sidste år haft en ønske om udvidelse og har med Egå Autohandel fundet et perfekt match.

- Jeg kender Egå Autohandel som en sund virksomhed med glade kunder og gode produkter. Jeg ønsker ikke at lave en masse forandringer, og mit ønske er, at såvel kunder som medarbejdere oplever en uændret hverdag med kendte ansigter. Der er naturligvis en række fordele ved at være en del af en større koncern. Dem vil vi selvfølgelig udnytte optimalt til gavn for både kunder, medarbejdere og forretningen, siger autoforhandler Jens Nielsen.

Han har allerede budt de mere end 60 nye medarbejdere velkommen i Pedersen & Nielsen koncernen.

- Når vi er kommet godt på plads vil der i løbet af 4. kvartal blive mulighed for at sige pænt farvel til familien Holst Andersen og velkommen til Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S, siger Jens Nielsen.

I marts i år kunne Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S fejre 50 års jubilæum.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079