23948sdkhjf

Dinitrol vil beskytte Tyskland

Der er fart på hos Dinitrol frem mod 50-års jubilæet næste år. Rustbeskyttelseskæden er i gang med at åbne i Tyskland, og også i Danmark meldes der om fremgang.
Med 25 procents fremgang i 2014 til rustbeskyttelseskæden Dinitrol i forhold til samme periode sidste år og turbo på åbningen af nye centre, går stærkt hos Dinitrol-kæden, der frem mod jubilæumsåret 2015 øger forventningerne og samtidig løfter sløret for et nyt produkt helt uden opløsningsmidler.

Men det er ikke kun produkterne, der er nye. Det er også landekoden. For virksomheden er nu for første gang i dens historie på vej ud over de danske landegrænser. Med rettighederne til at rustbeskytte med Dinitrol-konceptet på det tyske marked, er der for alvor åbnet op for en vækstmotor af dimensioner.

- Vi har allerede åbnet vores første pilotcenter i Flensborg, og det er kommet rigtig godt fra start. Tyskland er et meget jomfrueligt marked, men potentialet er enormt, og det er ikke kun i Nordtyskland. Vi starter i Nordtyskland, og planen er så at rulle konceptet ud over det meste af Tyskland over en årrække, forklarer Bjarne Christensen.

Nye centre i Danmark

Det er ikke kun i Tyskland, at der er positive nyheder fra undervognsbehandlerne. I år åbner Dinitrol nye centre i Odense, Nyborg, Åbyhøj og Nykøbing Falster. Samtidig er der flere på vej i starten af 2015, hvor Bjarne Christensen forventer yderligere vækst blandt andet med nye tiltag på miljøsiden som en del af vækstpakken. Dinitrol er nemlig en del af industrikoncernen Dinol, der konstant forsker og udvikler på mere miljøvenlige produkter, og de har med en særlig teknik har løst hele problematikken vedrørende drypning, når det gælder produkter helt uden opløsningsmidler.

Nyt produkt på vej

- Indholdet af opløsningsmidler i vores produkter er gennem en årrække reduceret fra 70 til 22,5 procent. Fra starten af 2015 sender vi næste generation af miljøtilpassede produkter på markedet. Det er produkter helt uden indhold af opløsningsmidler. Produkterne bruges allerede i industrien, men er nu tilpasset til det danske klima og eftermarkedet. Et tiltag, der giver os nogle oplagte konkurrencefordele, da vi er de eneste på markedet med produkter helt uden opløsningsmidler, siger Bjarne Christensen.

I 2015 har Dinitrol Danmark 50 års jubilæum, og Bjarne Christensen lover, at det med en række aktiviteter og events i gennem hele året nok skal blive fejret i stor stil.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078