23948sdkhjf

Få håndpolering af vaskemaskinen

Den tekniske udvikling gør det nu muligt at trille bilerne direkte fra vaskehallen og ud i salgsrækken. Nye textilbørster kan nemlig give et poleringsresultat, der kan konkurrere med håndpolering.
I dag handler det om at spare tid, hvor man kan. Og når bilen skal stå knivskarpt efter vask, så er der kommet en ny type børster til vaskehallen, der kan give en hjælpende hånd. I gamle dage blev bilerne vasket med nylonbørster, der ofte kunne være lidt hårdhændet. Senere kom så softbørster, og i dag bliver de kombineret med textilbørster. Den nye tilføjelse, kaldet SensoMix, gør det muligt at vaske bilen ren, samtidig med at bilen får en polering på niveau med en håndpolering. Det betyder, at bilerne efter vask kan køres direkte ud i rækken af salgsbiler, og derved fjerne leddet, der står for efterbehandling med håndkræft.

Børsterne er blevet testet i mere end et år med forskellige vaske- og poleringsmidler, og de første meldinger fra kunderne er også positive. Det er firmaet AutoTank, der forhandler børsterne, og de har monteret dem hos en bilforhandler på Amager, der fortæller, at de sparer ham for en masse tid.

De omtalte børster er ekstraudstyr og kan monteres på flere modeller.

En basismaskine

Det er ikke kun børsterne, der er efterspurgt hos AutoTank. De har fået en ny vaskemaskine i sortimentet, der er specielt bygget til bilforhandlere, der ønsker en maskine, der kan det mest basale – nemlig vaske og tørre. Det gode ved modellen, der hedder Christ Leanus, er, at den er ideel til forhandlere med lidt plads, da den ikke har behov for et teknikrum.

- Det er ikke en fancy model, men den er god og billig i drift, og forhandlerne er vilde med den, lyder meldingen fra AutoTank, der er forhandler af mærket Christ.

De har haft maskinen i knap halvanden måned, og til en pris på under 200.000 er et tal, der er til at forstå for forhandlerne. Firmaet gør dog opmærksom på, at det ikke er muligt at benytte de ovennævnte SensoMix-børster på Leanus-modellen.

Spar på vandet

Den sidste nyhed fra firmaet i Haslev er et biologisk vandrensningsanlæg, der er blevet udviklet i Danmark. Navnet er AutoTank BioRens, og det gør det muligt at rense vandet hurtigere og tilmed nedsætte vandregningen. Autotank kan ikke oplyse, hvor meget vand der spares, da det er meget afhængigt af vandets hårdhed og maskintype.

Det ekstra positive ved anlægget er, at det ikke kræver ekstra brønde eller tanke, der skal graves ned. Det kan bare installeres i det eksisterende miljø. Systemet kommer med flere features som alarmer og fjernovervågning eksempelvis via en medfølgende app.

- Det gør, at vi kan justere ting på anlægget online i stedet for at skulle sende en montør ud. Det sparer både tid og penge for virksomheden og skaber en optimeret drift, fortæller Bent Lauritsen, direktør hos AutoTank.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079