23948sdkhjf

Snyder sig selv for indtjening

Det er langtfra altid, at der bliver solgt en rustbeskyttelse, når der sælges ny bil. Derved snyder man sig selv for mange penge.
Ifølge teknisk chef hos Dinitrol Danmark, Mogens Vestergaard Hansen, bliver der årligt rustbeskyttet 260.000 biler. Det antal svarer nogenlunde til at omkring ti procent af den danske bilpark og af dem, er omkring halvdelen blevet rustbeskyttet fra ny.

- Tallene kunne være meget større, men der er flere faktorer, der spiller ind. De typiske undtagelser er firma- og leasingbiler, men også dem som skifter bil med jævne mellemrum, er svære at få i tale, da de ikke helt kan se fordelene, da de ikke får en merpris for bilen, når den skal byttes ind, siger Mogens Hansen.

For at få flere til at rustbeskytte afholder Dinitrolkæden forskellige events for autoforhandlerne. Der har for nylig blandt andet været afholdt et på Sjælland og et i Jylland. For at lokke folk af huse, holdes der et oplæg med en kendt, som eksempelvis Christine Feldthouse, Jan Gintberg eller lignende, og her handler det om vigtigheden af rustbeskyttelse.

Får folk i tale

- På disse møder får vi en snak med værkstederne, og får brudt den fordommen om, at bilerne er så godt rustbeskyttede, at man ikke behøver at efterbehandle. Vi tror på, at indsatsen har haft en virkning, da der nu rustbeskyttes flere nye biler end før. Men havde alle forhandlerne en fast politik om salg af en rustbeskyttelse, var der mange ekstra penge at tjene. Sælges der eksempelvis 100 nye biler, kunne der ekstra indtjenes langt over en million kroner årligt, lyder det fra Mogens Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078