23948sdkhjf

25 år med garanti

Suveræn Garantiforening har 25 års jubilæum.
Suvo Danmarks medlemsejede garantiforening kan den 26. august i år fejre 25 års jubilæum.

Garantiforeningen, der tæller 49 medlemmer, har gennem alle årene haft administrationsadresse på Cypresvej i Herning, hvor også Herning Undervognscenter – Suvo Antirust har adresse.

I det daglige varetages de administrative opgaver af Annelie Mortensen.

- Vi ser os selv som en seriøs og engageret garantiforening, der i et tæt samarbejde med vores medlemmer og produktleverandør dyrker fællesskabet i en fælles målsætning for at gøre Suvo kæden endnu mere kendt og udbredt, udtaler Martin Mortensen, der i det daglige ved siden af at drive Herning Undervognscenter også fungerer som forretningsfører for Suveræn Garantiforeningen.

- Vi har gennem de sidste år gjort forskellige tiltag for at komme fremtiden i møde og være på forkant med eventuelle kundeønsker, men også for at synliggøre os selv som garantiforening. Vores sidste tiltag har været vores online registrering, der betyder, at vore medlemmers garantiregistreringer foregår elektronisk - et særdeles populært tiltag, som vore medlemmer virkelig har modtaget positivt. I samme forbindelse fik vi også udviklet en App, således at vores garantikunder kan følge deres garanti via en smartphone, forklarer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109