23948sdkhjf

Bilhandler dømt for at sælge gældsbehæftede biler

En 59-årig bilforhandler fra Silkeborg er i byretten dømt for at sælge to biler, hvori der var tinglyst pant.
En bilforhandler fra Silkeborg er blevet idømt 60 dages betinget fængsel samt 60 timers samfundstjeneste for bedrageri ved at have solgt to biler, hvori der var tinglyst pant, skriver Midtjyllands Avis.

I 2009 solgte den 59-årige bilforhandler en Audi A6 til en kvinde. Ifølge den 59-årige forhandlers oplysninger til kunden var bilen fri for pant.

Det viste sig dog ikke at være tilfældet. Der var pant i bilen for 81.601 kroner.

Bilforhandleren erkendte i retten, at han vidste, at der var pant i bilen. Han oplyste desuden, at han kun mangler at betale 14.000 kroner tilbage ud af de knap 82.000 kroner, som han har skyldt kvinden.

Bilforhandleren erkendte også, at han havde solgt en Mini Cooper til en bilforhandler fra Ikast. I bilen var der en pant på 44.700 kroner. En gæld, som den 59-årige mand har foreslået at rode bod på ved at bilforhandleren fra Ikast kunne få en anden bil og en båd i stedet for Mini Cooperen.

Den 59-årige mand slap billigere i straf i byretten, fordi sagen er fire år gammel og har været udsat for en langsommelig sagsbehandling hos politiet.

Til gengæld fandt byretten det skærpende, at bilforhandleren er erhvervsdrivende og begik bedrageriet over for kunder, oplyser Midtjyllands Avis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08