23948sdkhjf

Tysk autogrossist-fusion

WM Gruppe overtager Trost SE og når en omsætning på over 1,6 milliarder euro eller mere end 12 milliarder kroner.
Den tyske, familieejede autogrossist WM Gruppe med mangeårig virksomhedsleder Hans Heiner Müller i spidsen har lavet en aftale med aktionærerne i Trost, grundlægger-familien og Joachim Herz Stiftung om endeligt køb af Trost. VM Gruppe med base i Osnabrück overtager alle aktier i selskabet, som blev en realitet i 2009 ved en fusion af Trost og KSM med hovedkontor i Stuttgart. Transaktionen skal dog godkendes af konkurrencemyndighederne.

Hermed er den største grossist-konstellation i Europa en realitet, vurderer kilder.

De to selskaber, WM AG og Trost SE, vil imidlertid fortsætte som selvstændige virksomheder og agere parallelt på det uafhængige eftermarked i Tyskland og Europa, oplyses det.

- Vi er begejstrede for dette vigtige skridt. Begge selskaber muliggør en fortsat stærk markedsudvikling, og vores kunder vil opnå fremtidige stærkere fordele ved landsdækkende levering af bilreservedele, lyder kommentaren fra Hans Heiner Müller.

- Det er meget vigtigt for os, at succeshistorien om Trost opdateres. Vi har derfor søgt en stærk partner, og denne partner er med WM fundet. Fusionen giver enorme muligheder for fremtiden, virksomheden og vores højt uddannede personale, udtaler Joachim Trost.

VW Gruppe med base i Osnabrück har 3300 medarbejdere i Tyskland, Nederlandene, Østrig og USA samt en omsætning på godt 840 millioner euro.

Trost Gruppen med hovedkontoret i Stuttgart har 4000 medarbejdere og omsætning på 800 millioner euro i Tyskland, Østrig, Slovakiet, Tjekkiet og Rumænien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078