23948sdkhjf

Seat fordobler fabriksgaranti på minibil

Tester om forbrugerne vægter længere garanti og overvejer at udvide tiltaget.
Konkurrencen er skærpet i minibil-klassen, og den "spanske tysker", Seat, understreger nu sit syn på eget kvalitetsniveau ved at udvide garantien på modellen Mii fra to til fire år fra 1. juli i år.

- Vi vil gerne understrege, at man ikke skal gå på kompromis med kvaliteten, hvis man køber en minibil, ved at fordoble garantiperioden til fire år eller 80.000 kilometer, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør hos Seat Danmark.

Udmeldingen kommer, efter at der den seneste tid har været en del debat om længden af garantiperioder, hvor bilist- og forbrugerforeningen FDM hævder, at forbrugerne skal have minimum tre års garanti på bilen.

- Med fire års garanti på Mii’en vil vi teste, om en længere garantiperiode er højt prioriteret hos kunderne. Er det det, vil vi overveje at forlænge og udvide tiltaget. På alle vores øvrige modeller har man stadig vores to års fabriksgaranti med mulighed for at købe to års ekstra Seat Safe, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Udover den forlængede garantiperiode kommer Seat Mii nu med fjernbetjent centrallås og el-ruder til samme pris allerede i Reference udgaven med 60 hk og 24,4 km/l fra 84.900 kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.282