23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

EFTER FIRE ÅRS PAUSE vender Kjellerup og Omegns Motorklub som arrangør af Danboring Rally, som er sæsonfinalen og DM for rallysporten, samt sidste afdeling af West Euro Rally Cuppen 31. oktober til 1. november. Base bliver midtjyske Ans for 21 hastighedsprøver, denne gang uden brug af rundbaner som i udlandet.

DASU RACE ACADEMY gennemføres i år for anden gang atter for deltagere i Dansk Super Kart - klasserne KF Junior, Cadett Junior og Cadett Mini. Racerskolen har økonomisk støtte fra Team Danmark og FIA Institute Academy. Deltagelse i to race camps er gratis, hvor deltagerne undervises og testes i en række praktiske og teoretiske fag. Landstrænere i 2014 er atter Christian Markussen og Dennis Wounlund.

TEAM DANMARK HAR for 2014 øget støtten til DASUs talentarbejde karting/formel til 800.000 kroner mod tidligere 650.000 kroner.

NOAH WATT BLEV VINDER i klassen K40 foran Cato Poulsen og Luchas Moesby ved den første indendørs DASU-Cup i karting, der 1.-2. februar blev kørt i Herlev på Power Racings anlæg med Automobil Sports Klubben (ASK) som arrangør.

DÆKPRODUCENTEN YOKOHAMA har meddelel, at man nu er klar med CIK-FIA cerficerede dæk i 10 størrelser og to kategorier til kartingsporten. Ifølge producenten med forbedrede nye compounds og designs for tørt og vådt underlag.

TEAM HERO EBR skifter fra AMA superbike serien til Super Bike World Championship i 2014. De to erfarne og vindende kørere Geoff May og Aaron Yates skal tæmme den nye 2014 EBR 1190RX, som er et indisk motorcykelmærke på vej frem.

HISTORIC ENDURANCE RALLYING Organisation, HERO, har dannet partnerskab med Villorba Corse Team om et nyt GT3 program for den Ferrari 458, som HERO ejer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109