23948sdkhjf

CAC, en rummelig virksomhed

Aktieselskabet Carl Christensen (CAC) har i Glostrup afdelingen netop modtaget Albertslunds Kommunes virksomhedspris som en fleksibel arbejdsplads.
CAC Glostrup blev indstillet af kommunens Flexjob-ambassadør, Pernille Fabrin Gede, baseret på afdelingens ageren som "en dejlig rummelig virksomhed med en positiv personalegruppe", som det hedder i indstillingen.

Prisen blev overrakt af borgmester Steen Christiansen på Jobcenter Albertslund. Han roste CAC for at tage et aktivt ansvar for integration af udsatte personer. Han betegnede virksomheden som et "fremragende godt eksempel" med "ligefremhed" og "menneskelig åbenhed".

CAC’s logistikchef, Kim Wegener, modtog prisen på vegne af personalet i Glostrup. Kim Wegener lagde i sin takketale ikke skjul på, at en integration kun kan lykkes med den samlede medarbejdergruppes positive forståelse og medvirken.

- Vi ser i disse år, at konkurrencen driver tempoet op i mange virksomheder i en sådan grad, at der er en forøget risiko for at tabe nogle mennesker på gulvet. Det er hverken i samfundets eller i virksomhedernes interesse. Måske er det i øjeblikket let nok at finde lagermedarbejdere, men der kommer en dag efter denne, hvor det igen bliver vanskeligt. I den forbindelse gælder det om, at man også som virksomhed forstår at påtage sig ansvaret for at få alle med på vognen, sagde Kim Wegener.

Prisen er på 10.000 kroner, der skal gå til personalet i afdelingen. Medarbejderne har endnu ikke besluttet, hvad pengene skal bruges til.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093