23948sdkhjf

Ajour med bilnyhederne

FORD HAR NOGET AF en gimmick på vej: Fra det øjeblik finalen i UEFA Champions League lyder, kan man forudbestille den kommende Ford Mustang.

NISSAN HAR DEN NYE udgave af Juke på vej – nye motorer, inklusive den fine 1,2-liters benzin’er, plus langt bedre udnyttelse af bagagerummet er de store nyheder. Intro til august i år.

BMW HAR PRODUCERET M5-modeller i 30 år. Det markerer tyskerne blandt andet ved at lancere en særlig 30 år jubilæumsversion af den nyværende M5, der er med V8 biturbo-motor. Normal-effekten er 560 hestekræfter, men her pumper tyskerne ekstra op for ladetrykket, så i anledning af de 30 år er her 600 hestekræfter at rutte med.

FIAT ER PÅ VEJ med mærkets første "Jeep". Efter italienernes overtagelse af Chrysler og Jeep skrues der op for samarbejdet. Ifølge bilspioner er der en Fiat 500X på vej som en Fiat SUV baseret på samme teknik som Jeep Renegade. Produktionen skulle starte senere i år.

GM INTENSIVERER DET internationale samarbejde. Opels åbne, 4-personers bil med navnet Cascada er på vej til at blive introduceret i Australien og New Zealand under navnet Holden Cascada.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081