23948sdkhjf

Gå på opdagelse med en iPhone

Bayern AutoGroup Aarhus introducerer en app til iPhone, der benytter den nye Appleteknologi IBeacon til iPhones, der kan levere informationer alt efter, hvor kunden befinder sig.
BMW/Mini-bilhuset, som Bayern AutoGroup i Aarhus netop har åbnet, tager den seneste teknologi i brug for at skabe nye kundeoplevelser. Ved at installere en app på sin iPhone kan kunderne, når de bevæger sig rundt i bilhuset, få målrettet information i relation til kundens fysiske placering og husets produkter.

App’en benytter Apples trådløse iBeacon-teknologi, som giver mulighed for at sende informationer og beskeder til en Apple iPhone baseret på, hvor den befinder sig. Beacon betyder egentligt sømærke eller fyrtårn, og med en eller flere iBeacon i en butik kan kunden gå ind med sin iPhone og med det samme modtage personlige tilbud på telefonen.

Den 26. august slog Bayern AutoGroup for første gang dørene op til Europas mest moderne BMW og MINI Univers. Blandt nyhederne er den den nye app til smartphones, som ved hjælpe af iBeacon teknologi giver en ny oplevelse af både bilerne, husets aktuelle nyheder og bilhusets BMW og MINI univers. App’en anvender den nye ibeacon-teknologi, og kan downloades i App Store. App’en er udviklet til iPhones, men vil i løbet af kort tid også fungere på Android telefoner.

En iBeacon er en lille trådløs sender, som via Bluetooth teknologi overfører data til en smartphone. Når app’en er installeret på en smartphone, kan der overføres produktinformation, nyheder og servicemeddelelser til app’en. Informationerne bliver tilgængelige for brugeren via app’en i takt med, at smartphonen kommer i nærheden af en iBeacon. Eneste forudsætning er, at Bluetooth er slået til på telefonen. Mens kunderne bevæger sig rundt i bilhuset vil deres smartphones automatisk interagere med de installerede iBeacons og på den måde bringe målrettet information i relation til kundens fysiske placering og husets produkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11