23948sdkhjf

Overvældende interesse for amerikansk messe

Med tre uger til åbningen af BigR/ReMaTecUSA, tegner messen til at blive en velbesøgt, international markedsplads. Både listen over tilmeldte udstillere og besøgende indikere, at mange indenfor renoverings- og ombytningsbranchen vil tilbagelægge store afstande for at komme til Las Vegas i starten af november.

- Vi er meget tilfredse med den store interesse, vi har oplevet i den første BigR/ReMaTecUSA-messe. Både når det kommer til besøgende og udstillere, vil der være tale om en international blanding. Vi har eksempelvis tilmeldte, der kommer så langvejs fra som Australien, Sydkorea, Mexico, Tyskland og Barbados. Den amerikanske genfremstillingsindustri indenfor bilbranchen appellerer til folk fra hele verden, og messen vil tilbyde dem en platform, hvor de kan udbygge netværket, deres viden og tilmed gøre forretning, forklarer Niels Klarenbeek, der er eventmanager på messen.

Førhen hed messen bare BigR, men i år afholdes den første messe med det mundrette navn BigR/ReMaTecUSA på Rio Hotel i Las Vegas fra den 1.-3. november.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112