23948sdkhjf

Rekordbesøg til Bremen Classic Motorshow

Det væltede ind med motorentusiaster, da motorshowet blev afholdt i Messe Bremen fra 31. januar til 2. februar.
Omkring 600 udstillere fra tolv lande tilbød reservedele, oldtimere og motorcykler inden for oldtimer-området i Messe Bremens syv haller plus en ny, mobil hal 8. Og det vakte interesse, for i alt 45.186 besøgende fandt vej til messen i de tre dage, den varede. Særlig iøjnefaldende var de fire særudstillinger over tiden for det økonomiske mirakel i Tyskland, det tyske Wirtschaftswunder.

- Over ti procent flere besøgende er et flot resultat og en markant fremgang fra sidste år, hvor havde vi 40.377 besøgende, siger Hans Peter Schneider, direktør for arrangøren, Messe Bremen.

Nordisk fremgang

Besøgende fra udlandet står for den største stigning på oldtimer-messen. 15,4 procent af de førstegangsbesøgende angav, at de var rejst mere end 300 kilometer for at se udstillingen. Det viser resultatet af den interviewundersøgelse, som udføres med jævne mellemrum.

- Omkring 14 procent af vores nye besøgende er kommet fra udlandet, især fra de skandinaviske lande og Benelux-landene. Bremen Classic Motorshow har bevist sin fine status i Tyskland og etableret sig som centralt mødested og handelsplads for oldtimere i de tilgrænsende, nordiske nabolande, fortæller Hans Peter Schneider.

Det næste Bremen Classic Motorshow finder sted fra fredag den 6. til søndag den 8. februar 2015 i Messe Bremen. Flere oplysninger findes på www.classicmotorshow.de
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126