23948sdkhjf

Ledere fik deres bevis og nål

Endnu et hold ledere har gennemført og bestået Den Grundlæggende Lederuddannelse målrettet autobranchen.
Q8 havde arrangeret et lille traktement til afslutningen, der fandt sted i forbindelse med den sidste kursusdag på Business College Syd i Mommark.

De 12 ledere har dermed over en periode på et halvt år gennemført syv moduler med emner som konflikthåndtering, forandringsledelse og effektiviseringer.

- Uddannelsen tager fat i den grundlæggende teori og giver deltagerne gode forudsætninger for at udøve deres daglige ledelse mere effektivt. Det skal gerne resultere i, at ledelsesopgaven bliver mere enkel og mere effektiv og samtidig bidrage til øget medarbejder-tilfredshed, siger underviser og uddannelsesleder Johnny Nedergaard.

Gæster fra branchen deltager med jævne mellemrum. Således har blandt andet konsulent og direktør Rene Tønder Nielsen, kvalitetschef Henning Rostkjær og jurist fra Bilbranchen, Per Laurents, været med til at inspirere deltagerne på autobranchens GLU, som uddannelsen forkortes.

Næste trin

Næste trin på uddannelsesstigen er AAU – akademiuddannelsen målrettet autobranchen, og her har nogle af deltagerne fra de tidligere GLU-hold allerede meldt sig på banen. Således starter det første akademi hold i foråret 2015.

Det bliver et elitært hold af dygtige ledere og kommende chefer, og der bliver på denne uddannelse efter hvert fag afholdt en eksamen. Fagmodulerne er meget komprimeret af hensyn til medarbejdernes arbejdsopgaver hjemme i virksomheden, og derfor stiller det store krav til disciplin og selvstudie hos de kommende akademikere.

- Der bliver ikke tid til så meget "kage og kaffe" på den nye AAU, selv om Mommark er kendt for netop den gode forplejning, pointerer Johnny Nedergaard og tilføjer:

- Men chokolade-moussen kommer vi næppe uden om.

Der er pt. 12 tilmeldte på den nye AAU, og der er stadig plads til et par stykker mere.

Så opfordringen må lyde: Har man mod på en videregående uddannelse inden for branchen, samtidig med at man passer sit job, så kontakt Business College Syd, Johnny Nedergaard på jn@bcsyd.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078