23948sdkhjf

Biotek til Norge

Distributør af grønne vaskemaskiner til motordele fortsætter nordisk ekspansion.
I bestræbelserne på, at fortsætte den positive udvikling i Biotek ApS i Haslev på Midtsjælland etableres nu Biotek Norge AS i Oslo.

- Med etableringen i Norge har Biotek taget første skridt på vejen til at være fysisk til stede i hele Skandinavien med salg, service og support af SmartWasher. Inden udgangen af 2014 forventer Biotek åbning af afdeling i Sverige, oplyser adm. direktør Jimmy Rydahl, Biotek.

Kontoret i Oslo vil fra starten af være bemandet af direktør Tor Erik Eide. Afdelingen vil være ansvarlig for salg og håndtering af SmartWasher i hele Norge.

Biotek har siden starten af 2013 været distributør af SmartWasher i Skandinavien. SmartWasher er det originale Bio rensekar – udviklet og produceret af Chemfree i USA siden 1993. Systemet har 27 patenter. I dag er der solgt over 300.000 maskiner verden over, og det er ifølge Biotek det mest solgte af sin slags. I Europa er der solgt 30.000 maskiner, mens langt de fleste herhjemme er solgt til autobranchen, hvor de bruges til vask af typisk motordele, gearkassedele og bremsedele - som erstatning for de gamle petroleumskar eller vaskemaskiner med kemi.

- Systemet er ideelt for virksomheder, hvis mål er ISO 14001/ISO 9001 certificering, afskaffelse af håndtering af farligt affald, færre sygedage, et bedre arbejdsmiljø, et ufarligt og miljøvenligt rensesystem samt en grønnere virksomhedsprofil, forklarer Jimmy Rydahl.

Mere på www.smartwasher.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078