23948sdkhjf

Godt kørende og nu også med ny autokemi

Vibe-produkterne har været efterspurgt og er nu med rundt i Autosams to demovogne.
- Vi må gøre et eller andet rigtigt, for kunderne ringer hele tiden efter os for at få besøg, og vi laver aldrig selv opsøgende salg. Så kemien må jo passe, siger Aage Jørgensen fra engrosfirmaet Autosam A/S med et smil.

Og den med kemi har nu fået ekstra betydning. For bag i de to mobile Mercedes Sprinter showrooms er der nu også godt med dunke fra sjællandske Vibe Autokemi Aps med shampoo, polish, vinylrens, gummirens med mere. Det har været et efterspurgt mærke i branchen, og de miljøvenlige Vibe-produkter bliver konstant udviklet til nye typer lakker.

Siden 2010 har de erfarne branchefolk Aage Jørgensen og Rune Grevsen været omrejsende sælgere med en del af varesortimentet "på ryggen" i de to Sprintere. De demonstrerer frisk og frejdigt gerne alt lige fra især sprøjteudstyr over kvalitetsbørster til håndværktøj – og kun til professionelle i undervognsbranchen, på autoværksteder, hos autolakerere, på klargøringscentre og i beslægtede forretninger.

- Vi er et uafhængigt firma, der sælger hjælpemidler og udstyr. Desuden tilbyder vi personlig service og uvildig rådgivning, fortæller Aage Jørgensen. Han var tidligere pladesmed gennem 25 år og derefter 13 år hos LHG-Suvo. Rune Grevsen er indehaver af Viby Undervognscenter og har arbejdet med undervognsbehandling i 10 år. Faktisk er der så travlt i det lille, omrejsende firma, at Runes far, Preben Grevsen, der også tidligere var hos LHG-Suvo, nu også er ansat som sælger i firmaet. Der er behov for endnu en mand, for Autosam-folkene kan mærke, at bilbestanden bliver ved med at vokse i Danmark – selv om opsvinget i autobranchen generelt lader vente på sig.

Hvis kunderne ikke kan nøjes med de mindre dunke, der medbringes i demo-bilerne, kan man bestille større partier, også i tromler af 200 liter. Det er selvfølgelig muligt at bestille varer pr. telefon eller mail hos Autosam, der eftersendes.

- Vi har jo kun et udsnit af vores varesortiment med i bilerne. Men det primære for os er at give kunderne en god oplevelse, når vi præsenterer produkterne – og vi har jo kun det sjov, vi selv laver, smiler Aage Jørgensen og sætter sig til rette i Sprinteren på vej ud på de jysk-fynske landeveje igen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078