23948sdkhjf

Delebil klar til Stockholm

Det globale delebilskoncept car2go lancerer sit koncept i Stockholm, og den svenske hovedstad bliver dermed den 30. by i verden, der tilbyder delebilsordningen.
I september kørte 200 car2go biler for første gang rundt i de københavnske gader, og nu får vores nordiske naboer også glæde af det verdensomspændende delebilskoncept. Car2go har netop offentliggjort, at delebilsvirksomheden indsætter 100 car2go-biler i den svenske hovedstad, Stockholm, i begyndelse af december med planer om at udvide til 250 biler i 2015.

- I dag offentliggør vi næste skridt i car2go’s skandinaviske udrulning. Lanceringen i Stockholm, samt det voksende internationale netværk af car2go lokationer, giver danske car2go medlemmer en mulighed for at vælge miljøvenlig og nem transport overalt i storbyer i Europa og Nordamerika – uanset om man er på ferie, weekendtur eller forretningsrejse," siger den danske location manager Anders Kragelund.

Car2go, der allerede kører rundt i byer som Milano, Wien og Hamborg, adskiller sig fra andre delebilskoncepter ved, at det er muligt at foretage såkaldte one-way-ture. Car2go minder til forveksling om de såkaldte bycykler: Man finder den energieffektive car2go (smart fortwo) et vilkårligt sted i byen via en app på sin smartphone, hvorefter man kører til sin destination og blot efterlader bilen et tilsvarende vilkårligt sted inden for en nærmere defineret byzone. Konceptet er designet til at gøre lejen fleksibel og nem for forbrugeren, der spontant kan benytte car2go.

Opdateret app

For at gøre det så nemt som muligt for forbrugeren, har car2go netop relanceret car2go app’en, hvilket betyder, at medlemmer i blandt andet København nu har mulighed for at sløjfe medlemskortet. car2go-medlemmer kan nemlig ved et enkelt tryk på car2go-appen både reservere og åbne bilen. Pengepungen bliver altså et kort slankere. Er man glad for sit medlemskort kan det fortsat bruges til at åbne bilen med.

Med over 950.000 kunder i nu 30 storbyer i Europa og Nordamerika er car2go en af verdens førende delebilskoncepter. På verdensplan findes i alt 12.000 miljøvenlige Smart Fortwo biler inklusiv 1250 el-drevne versioner. Car2go’s kunder har indtil nu benyttet tjenesten over 27 millioner gange.

Car2go-brugeren betaler i Danmark 3,50 kr. pr. minut, 135 kr. pr. time og 500 kr. om dagen. I prisen er inkluderet 50 km. brændstof, forsikring, service og parkering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078