23948sdkhjf

Ny diplomddannelse målrettet bilbranchen

Erhvervsakademi Aarhus tilbyder diplom i international handel og markedsføring.
Erhvervsakademi Aarhus tilbyder nu en diplomuddannelse på linje med HD og bachelor, tilrettet bilbranchen.

- Diplomuddannelsen er en kompetencegivende uddannelse på 60 ECTS-points, som man kan sammensætte fleksibelt. Vi satser på at få et hold i gang her i foråret med første mødegang den 3. februar. Sidste mødedag er 26. maj med efterfølgende eksamen, oplyser Finn Rolighed, uddannelseskoordinator for biløkonomuddannelsen.

- Uddannelsen er et mix af en aften-uddannelse med 11 tirsdage i foråret og fem hverdage, hvilket skulle kunne passes ind i en travl hverdag. Vi har allerede oplevet en stor interesse fra nuværende biløkonomer, men også andre med en uddannelse på akademiniveau kan søge ind, tilføjer han.

Der er tale om et særligt uddannelsesforløb for medarbejdere i autobranchen. Foruden almindelig undervisning vil der blive planlagt særligt erhvervsrettet indhold samt en relevant studietur for deltagere fra bilbranchen. De vil opleve et uddannelsesforløb med andre faggrupper, men også et særligt tilrettelagt indhold til netop dagligdagen i autobranchen.

Uddannelsen er tværfaglig, og deltagerne kommer til at arbejde med både salg, markedsføring, organisation, logistik og økonomi.

Mindst otte

Diplom i international handel og markedsføring er en overbygningsuddannelse for dem, der i forvejen har en uddannelse på akademiniveau (biløkonom, markedsføringsøkonom, autoteknolog, AU med videre).

Uddannelsen består af fem obligatoriske fagmoduler, et valgfrit modul og et afgangsprojekt.

Undervisningen gennemføres som en kombination af holdundervisning, forelæsninger, workshops, studiekredse og større projekter. Der tages udgangspunkt i relevant erhvervspraksis og teori. Undervisningsmaterialet består af et mix mellem dansk og engelsk litteratur.

Diplomfagene gennemføres som en kombination af aften- og dagundervisning.

Det forudsættes, at der skal optages mindst otte personer på dette specialtilpassede forløb, hvor man kommer til at gå sammen med almindelige studerende lige som på biløkonomuddannelsen.

Mere om uddannelsesforløbet og tilmelding på www.eaaa.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087