23948sdkhjf

Som at være hjemme igen

Efter at have været væk en tid er importen af Bardahl-produkterne igen i hænderne på Allan Andersen.
Da firmaet L. Randløv, som havde agenturet på Bardahl produkterne, blev solgt, skulle Alan Andersen leve en gammel drøm ud. Han var nu fri til at gøre det, han havde lyst til. Og sammen med nogle kammerater drog han til Australien for at sejle i en lejet båd. Turen, de sejlede, gik i sporet på den britiske opdagelsesrejsende kaptajn Cook’s kølvand, som i 1700-tallet opdagede Australien og nye øer. Den fire måneder lange tur gik fra Brisbane, op langs Great Barrier Reef og gennem Torres Strædet med slut i Darwin. På alle måder var det en skøn tur, og det lykkedes blandt andet Allan Andersen at fange to hajer, tunfisk, en del barracudaer og spanske makreller.

Hverdag igen

Selv om det var nok så dejligt, blev det alligevel hverdag på et tidspunkt, og Allan Andersen kom til at savne det daglige arbejde. Derfor startede han op med Autoglym den 1. april i det nyetablerede firma Skanoil. Forud for det var den tidligere indehaver af Bardahl importen, Egon Hansen, flyttet fra lokalerne i Them til Brøndby, og det betød, at de gamle lokaler nu stod ledige.

Svært at sige nej

På et tidspunkt fik Allan Andersen en henvendelse fra Bardahl Europa, som tilbød ham igen at stå for importen af Bardahl-produkterne til Danmark. Der skulle ikke mange overvejelser til, før Allan Andersen igen takkede ja.

- Kontrakten faldt på plads med virkning fra 1. december 2014, og det er lidt som at være hjemme igen. I dag er alle produkterne fra Bardahl og Autoglym samlet under firmanavnet Skanoil. I dag er det sådan, at vi kan dække hele kemisiden på lakpleje, olie, additiver og smøremidler, så jeg ser fremtiden i møde med stor fortrøstning, lyder det fra Allan Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078