23948sdkhjf

Borg fastholdt overskud

En styrket konkurrenceevne, gennem øget effektivitet og øget produktkvalitet, betyder at Borg Automotive A/S kan præsentere et overskud på 28,2 millioner kroner og en vækst på 13 procent i kerneforretningen. Tilfredsstillende ifølge virksomheden.
Borg koncernen havde i 2013/14 et resultat efter skat på 28,2 millioner kroner, svarende til resultatet i 2012/13. Resultatet betegnes som tilfredsstillende.

Borgs kerneforretning udgøres af refabrikation af startere, generatorer, aircondition kompressorer samt bremsecalipre. I kerneforretningen steg omsætningen med 46 millioner kroner til 387 millioner, svarende til en vækst på 13 procent. Den samlede omsætning faldt med 61 millioner kroner som følge af frasalg af aktiviteter inden for fremstilling af friktionsmaterialer, der i forrige regnskabsår udgjorde 107 millioner kroner.

Styrker omsat til vækst

Væksten i kerneforretningen er drevet af en styrket konkurrenceevne som konsekvens af en forbedret produktkvalitet og effektivitet fra selskabets fabrik i Polen samt udbygning af selskabets position inden for "mechatronics". Inden for Borgs produkter har selskabet fortsat markedet bredeste og dybeste produktprogram med en markedsledende leveringsevne, oplyser en pressemeddelelse.

Det har medført erhvervelse af nye vigtige kunder på eksisterende markeder samt vækst på nye markeder. Den realiserede vækst har yderligere reduceret enhedsomkostningerne i produktionen.

- Vi er tilfredse med det resultat, som koncernen har leveret i 2013/14. Vi arbejder på et yderst konkurrencepræget marked, men vi har formået at positionere os selv som en konkurrencedygtig virksomhed, og det afspejler sig på bundlinjen. Derfor er vi også optimistiske for det kommende regnskabsår, udtaler CEO for Borg Automotive A/S, Kim K. Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099