23948sdkhjf

Et bedre indeklima i autobranchen

SELV OM DET HAR været "krisetid" med solidt pres på indtjeningen i flere år og masser af udfordringer for autobranchen, er der fortsat masser af grøde i branchen. Det kan blandt andet i denne avis konstateres på vores temasider om ventilation, hvor vi beretter om en sjællandsk bilforhandler, som på årets første arbejdsdag kunne tage et helt nyt bilhus i brug. I det 5300 kvadratmeter store bilhus, som nu rummer mærkerne Ford, Mazda, Volvo, Renault og Dacia, har et af fokusområderne været optimal ventilering og opvarmning. Det er nu en helt ny fornemmelse, der møder de 58 ansatte i Holbæk.

UNDERLEVERANDØREN AF VENTILATION har i hvert enkelt rum været inde og kigge på, hvad skal det bruges til, og hvor mange mennesker der kommer til at befinde sig i rummet, for at sikre god komfort. Det er vigtigt for at bygge et system, der virker udover de lovkrav, der er. Og her har Bin2Bi været gode til at lytte og forstå vigtigheden af luftskifte i virksomheden. Det er blevet til et meget anderledes bilhus end de gamle lokaler, som var utætte og som blev varmet op med en kombination af gas og olie. Det skabte et dårligt indeklima, hvorimod der i de nye faciliteter er en ensartet, jævn og behagelig varme med godt indeklima, konstaterer den lokale værkstedschef med tilfredshed.

HATTEN AF FOR konstruktive investeringer i bedre miljø og komfort - også i de lidt sværere tider i autobranchen, for både forår og bedre tider skulle være lige om hjørnet - forlyder det. Så mangler det blot, at også den politiske afdeling af kongeriget følger trop og skaber et bedre og mere konstruktivt klima for det danske erhvervsliv, ikke mindst autobranchen. På Motor-magasinet holder vi øje med Folketinget og følger med i politiske udspil og lovtiltag - hver uge. Og hver dag på avisens online-udgave.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.33