23948sdkhjf

Ajour med den danske autobranche

· Biltorvet og branche tv-kanalen Au2News har indledt et samarbejde, der skal styrke begge parter. Au2News Private bliver en nylanceret tv-del for detailleddet, og det vil være at finde på Biltorvets hjemmeside for forbrugerne, der kan klikke sig ind og se levende autonyheder.

· Fredag den 23. maj afholder AutoBranchen Danmark den første landsgeneralforsamling på Hotel Kolding Fjord. Både salgssektionen og eftermarkedssektionen skal vælge egne repræsentanter til hovedbestyrelsen, og derudover afholdes der en samlet generalforsamling med debat og præsentation af strategier og nyheder. I forbindelse med generalforsamlingen vil en række af foreningens samarbejdspartnere stille op med små boder, og senere på dagen bliver hele autobranchen inviteret til indlæg om bilen og dens fremtid. Det hele slutter af med en årsfest for alle med mad, dans og underholdning.

· De samlede gebyrindtægter på dæk i 3. kvartal af 2013 løb op i næsten 10,8 millioner kroner mod 10,7 millioner i samme kvartal af 2012. Gebyrene kommer fra 619.492 dæk i 3. kvartal af 2013 mod 640.835 dæk i 2012. Trods en lille fremgang i indtægter er der tale om en tilbagegang på 3,3 procent i stykantal, oplyser Dækbranchens Miljøfond.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079