23948sdkhjf

De udskældte går nye veje

HVAD HAR SKAT OG udbudssitet Autobutler til fælles? Jo, de er begge emner for en del modstand fra dele af autobranchen. Men det afholder dem ikke fra at finde på nye tiltag – om kritikerne så kan lide det eller ej.

SÅLEDES KAN VI I denne uges fagblad berette om hele to sager, hvor udbudssitet er i vælten. I den ene, mere fremadrettede, sag har brancheaktøren taget initiativ til en helt ny slags værkstedskæde omkring fleet management – eller netværk, om man vil – på tværs af de eksisterende i autobranchen. Det er da nyskabende og må kalde på en vis opmærksomhed. Autobutler er en brancheaktør, der åbenbart har vist sin eksistensberettigelse og konstant finder på nye forretningsideer for at gavne de tilsluttede værksteder og slutbrugerne. Man kan dog spørge sig selv, hvor vi var henne, hvis alle landets værksteder var tilsluttet sitet og dermed stod lige? I så fald var der næppe fordele for andre end sitet selv og slutbrugerne. Værkstederne betaler jo for at deltage i den ofte besungne fest på sitet.

SKAT DERIMOD HAR DET med at lægge sig ud med såvel bilforhandlerne og nu også autogenbrugerne. Det handler om moms og betaling for miljøbehandling, som genbrugerne bestemt ikke tager hatten af for. Sagen er indviklet, javel, men betydningsfuld for autobranchen. Problematisk er det, at Skat selv vurderer, hvad der er rigtigt eller forkert. Eneste mulighed for at afprøve tvister er ved retten – eller via politikeres velvilje til at ændre tingenes tilstand. Bøvl, bliver der råbt fra autobranchen, måske med rette.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094