23948sdkhjf

Rift om lederpladser

Nu udbydes Bilbranchens Lederuddannelse igen.
I en tid med store forandringer, nye forbrugervaner og øget pres på indtjeningen, er lederrollen i Bilbranchens medlemsvirksomheder mere udfordrende og vigtigere end nogensinde. Med Bilbranchens Lederuddannelse bliver man klædt grundigt på til lederopgaven og udstyres med de ledelsesværktøjer, der er brug for i virksomheden, oplyser Hanne Baunkjær, Bilbranchen.

Bilbranchens Lederuddannelse gør deltagerne bedre til at udnytte potentialet som leder, og man får blandt andet styrket sine samarbejdsevner på tværs af opgaver og funktioner. Der er fokus på, hvordan man skaber forandringer i virksomheden, og hvordan forandringerne bliver til en del af medarbejdernes hverdag. Man får værktøjer og viden til at optimere de interne arbejdsprocesser i virksomheden og skabe overensstemmelse mellem opgaver og kompetencer.

Under uddannelsen arbejder deltagerne med processer og udfordringer, der er specifikke for den enkelte virksomhed. Og som en del af uddannelsen udarbejder man konkrete forslag til forbedringer i virksomheden samt en plan over, hvordan forbedringerne implementeres.

Uddannelsen består af fem moduler: Lederens personlige kompetencer, Fleksibel og værdiskabende ledelse, Arbejdsprocesser og procesbeskrivelser, Optimering af arbejdsprocesser og Implementering af forandringer. Første modul begynder 20. januar og 5. modul afsluttes 5. maj på DI’s kursusejendom Gl. Vindinge ved Nyborg.

- Der er plads til 16 deltagere, og der bliver rift om pladserne, siger Hanne Baunkjær.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078