23948sdkhjf

Brug for hjælp til elbil-rally

Frivillige hjælpere efterlyses til det 4. Nordeuropæiske Elbilsrally, der finder sted den 13.-15. juni 2014 fra Flensborg til Vejle.

- Elbil rallyet er blevet en kæmpe succes, og vi mangler derfor hjælpere fra især Sønderborg-, Aabenraa- og Haderslev Kommune til planlægning og den praktiske afvikling, siger udviklingskonsulent Jan J. Diers, der kan kontaktes på mail jjd@soenderjylland.dk

Derudover er der stadig plads til flere deltagere i egen eller lånt elbil. Omkring 35 rallyteams fra både Danmark og Tyskland forventes at deltage og tager med deres eldrevne biler udfordringen op med den over 300 kilometer lange strækning, hvor bilerne lades undervejs. Deltagerne vil under løbet skulle gennemgå forskellige prøver såsom tidskørsel på både asfalt og grus. Der vil undervejs være orienterings- og hastighedsprøver, ligesom der vil være specialkørsel på en lukket slalombane anlagt på Haderslev Kaserne. I alt er der indlagt 12 prøver over weekenden.

Ruten bliver med start i Flensborg fredag formiddag til det gamle rådhus og storetorv i Aabenraa, videre til Rødekro hos Compass Congress Center hvor der køres tidskørsel, over Kalvø videre til Haderslev Kaserne hvor elbilerne udstilles og der er musik, underholdning samt diverse stande indenfor elektro mobilitet. Derfra videre til rådhuset i Kolding til en præsentationsrundefor at slutte dagen med en aften Grand Prix i Vejle. Lørdagen starter hos Green Tech Center i Vejle og går over havnen til Assens. I Assens udstilles elbilerne igen, mens de lades, og der er musik og underholdning, samt andre udstillere. Efter en performance test i Assens går turen videre til Bøjden og med færgen til Fynshav. På Alsion i Sønderborg by foretages et transit kontrol, inden turen går videre til Gråsten. På ringriderpladsen i Gråsten køres der endnu en performance test, mens der er underholdning. Turen fortsætter til Flensborg Stadtwerke, hvor der overnattes og holdes stor udendørs fest. Søndag køres der til GreenTEC Campus i Enge-Sande, hvor der foretages diverse konkurrencer, og der vil være musik, underholdning og udstillinger, inden rally’en slutter hos IBG Technology, hvor vinderne kåres og hyldes.

Program og tilmelding via Facebook: www.facebook.com/elbilsrally
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063