23948sdkhjf

Talentfuld ung dansker hos engelsk storhold

Efter to stærke år i Formula 3, med blandt andet podium placering i sidste års prestigefyldte Formula 3 Masters at Zandvoort, rykker 20-årige Emil Bernstorff nu op i GP3 Serien med det berømte engelske storhold Carlin. Gp3 køres som støtteserie til alle de europæiske Formel 1 løb og har bred TV dækning.

Emil Bernstorff har haft en successfuld junior motorsportskarriere. Efter tidlig start i gokart rykkede han i 2010 op til det engelske formula Ford mesterskab, hvor han gjorde indtryk ved at sætte banerekord på de berømte racerbaner Silverstone GP og Brands Hatch Indy. I 2011 blev han med fem sejre nummer to ved det meget stærke ADAC Formula Masters i Tyskland. Derefter gik turen til F3, hvor Bernstorff, udover F3 Masters podiet sidste år, sikrede sig yderligere seks sejre og en samlet tredjeplads.

Bernstorff’s kontrakt med Carlin kommer efter lovende test med holdet i Abu Dhabi. Han rykker op til GP3 som vinder af Formula Middle East mesterskabet, hvor han også tog seks sejre sidste år.