23948sdkhjf

Leverandør booster e-handelen

Grossisten Scan Auto & Dybbroe Group A/S tilbyder værkstederne opkobling uanset it-løsning.
Autobranchens frie OE leverandør til de italienske og franske bilmærker, Scan Auto & Dybbroe Group A/S i Randers og Glostrup, har siden nytår tilbudt sine kunder at blive koblet op på virksomhedens nye e-handelsløsning, der foregår gennem kundernes eget kundestyringssystem.

Det helt unikke i denne løsning er, at Scan Auto & Dybbroe Group A/S - som eneste grossist i autobranchen, melder virksomheden - tilbyder sine kunder adgang uanset det bagvedliggende kundestyringssystem.

- Vi har bevidst valgt, at alle vores kunder skal have denne nye mulighed. Det er ligegyldigt, om de har kundestyringssystemer fra Helios, Tolerance eller Diginor. De kan alle komme på vores e-handel. Og vi må sige, at vores mange kunder har taget rigtig godt imod vores tilbud, hvilke vi naturligvis er utroligt glade for, siger adm. direktør Lars Hedegaard.

I kombination med øget fokus på blandt andet OE-skadesdele, skadesrapporter og toptrimmet organisationen forventer virksomheden sig meget af dette nye tiltag, som kan effektivisere værkstedernes forretningsgange i forbindelse med bestilling af reservedele.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093