23948sdkhjf

Ensartet bue af helt hvidt lys

Ny positionslygte fra DC Scandinavia.
Danske DC Scandinavia A/S var i 2010 først på eftermarkedet med en E-mærket fleksibel LED-lampe i det traditionelle design, hvor lyset opleves som en række lysende perler på snor. Nu kommer DC Scandinavia igen først, denne gang med en ny eksklusiv positionslygte, der giver en ensartet bue af helt hvidt lys. LED White, som lygten hedder, er også E-mærket og godkendt til alle bilmodeller.

Nutidens trends på nye biler er LED-lygter. LED-teknologien giver en del frihed for designere, da den høje udnyttelsesgrad af energien fra LED’en, giver mulighed for at tænke "småt men kraftigt". Således er teknikken mere indpasningsvenlig end traditionelle glødelamper.

LED White er tre millimeter tyk og fleksibel. Den monteres i det mellemrum, der er til stede mellem kofanger og bilens forlygte og skaber med en ensartet lysbue en elegant effekt, oplyser firmaet.

Ligeså effektfuld den er, når den er tændt, ligeså usynlig optræder den til gengæld, når den er slukket, lover DCS.

En af de tekniske udfordringer under udviklingen af LED White var at tillade lyset fra de bagvedliggende LED’er hele tiden at nå til forsiden, selv om røret naturligt presses af bilens form og bevægelser, og derved opnå en helt hvid belysning på rørets forside med et tilstrækkeligt lysudbytte, der gjorde, at den kunne godkendes til alle biler.

Hertil blev opfundet en særlig lysguide, som altid holder lysåbningen korrekt åben, uden at lyset begrænses, samtidig med at lygtens længde på 375 mm er fuldt fleksibel og altid indpasser sig i det naturlige mellemrum. En ikke tidligere set metode, der da også høstede stor interesse, da lygten blev præsenteret på IAA messen i Tyskland i september.

Lygten er udviklet af Dancar Autosikring ApS og forhandles på det danske marked af DC Scandinavia A/S. Lygten forventes leveringsklar primo november, men der kan allerede nu indgives preordrer på www.dcscandinavia.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078