23948sdkhjf

Række af servicetilbud til de besøgende

125.000 besøgende ventes til Equip Auto messen i Paris i år, og arrangørerne bebuder mange nye tiltag.
Equip Auto messen i Paris den 16.-20. oktober tilbyder de 125.000 besøgende, der forventes på dette års messe, en bred vifte af innovative services, der skal hjælpe dem med at få det bedste ud af deres messebesøg. Det gælder for eksempel nem transport og hotelophold til fordelagtige priser, temaruter og en praktisk smartphone App for et optimalt messebesøg samt lange åbningstider på messen fredag og lørdag.

Rubrikken "praktisk information" på www.equipauto.com giver adgang til forskellige bookingportaler med de bedste priser på fly og hotel.

Direkte adgang til online bookingsystemer giver de besøgende mulighed for at bestille flybilletter hurtigt og med rabat, lover arrangørerne videre.

Online delebilservice hjælper de besøgende med hurtigt og nemt at finde frem til bilister, der skal samme vej. Man kan således dele en bil og omkostningerne og samtidig skabe nye forretningsforbindelser.

Smartphone app

App’en kan downloades direkte fra www.equipauto.com og er kompatibel med de forskellige telefonmodeller via de gængse App-markeder. Den indeholder alle praktiske informationer, udstillerliste, konference- og eventprogram og ikke mindst en interaktiv halplan, der gør det lettere for de besøgende at finde rundt på messen.

Temaruter

De besøgende, der har forudregistreret sig på www.equipauto.com, vil fra medio september modtage information om de forskellige temaruter, som Equip Auto tilbyder. Temaruterne giver de besøgende mulighed for at planlægge, hvilke stande de vil besøge, når de kommer på messen, og de kan således udnytte tiden optimalt på stedet.

Der er blevet udarbejdet seks temaruter: Nyheder, Green Tech, det digitale værksted, lastbiler, demonstrationer samt klargøring af brugte køretøjer.

"Enjoy Paris" om aftenen

Fredag den 18. og lørdag den 19. oktober holder messen åbent helt til kl. 21, hvor de besøgende kan networke og deltage i events og cocktails arrangementer, der arrangeres af messen og udstillerne.

De andre dage tilbyder messen sammen med sine samarbejdspartnere de besøgende og udstillerene eksklusive deals, så de også kan opleve Paris om aftenen. De vil få udsøgt service og særlig rabat i forskellige restauranter, natklubber, barer og butikker i hovedstaden, lover arrangørerne.

Mere på www.equipauto.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094