23948sdkhjf

Christina Nielsen kåret som gentleman

Vinderen af ADAC GT Masters Gentleman årgang 2013 blev en dansk kvinde, nemlig Christina Nielsen, som samtidig scorede sæsonens fjerde sejr i den næstsidste afdeling, der blev kørt på Hockenheim sammen med Marco Seefried, Sean Edwards, Nick Tandy og Kuba Giermaziak.

Christina Nielsen bliver dermed den første kvindelige kører i ADAC GT Masters seriens syv-årige historie, som modtager prisen. For den 21 årige studerende fra Århus, som tidligere har kørt i Formel ADAC serien, er det den største succes i racer karrieren til dato.

- Inden løbet var jeg virkelig påvirket af nerver, men det lykkedes mig alligevel at vinde i det første af de to løb. Det betød rigtig meget for mig, fordi presset til søndagens løb dermed var væk, fortalte Christina Nielsen efter løbet.

Indtil videre er det hendes femte sæson. Debuten foregik i Formel Ford. I 2010 og 2011 sæsonen kørte hun i Formel ADAC, og sidste år besluttede hun sig for at skifte til race i en rigtig GT bil. Christina Nielsens far, Lars Erik Nielsen, har engang selv kørt, og det var for Farnbacher Racing. Det var i dette team, hun kørte Porsche Carrera Cup i 2012. Derfra banede hun sig vej til det nuværende ADAC GT Masters. Ambitionen er at komme til at køre Le Mans, selv om det vækker triste minder. Hun startede årets løb med at køre sammen med Allan Simonsen, som senere omkom i forbindelse med Le Mans løbet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079